Explore our brands

Gizlilik Politikası

tremco illbruck Group GmbH
Veri Korunumu ve Eklentiler

Geçerli veri koruma ve gizlilik yasaları doğrultusunda, tremco illbruck Group GmbH ("Şirket", "biz", "bizler") bu Gizlilik Bildirimine göre (“Bildirim”) topladığı, kullandığı ve yönettiği Kişisel Verilerin "Veri Kontrolörü"dür.

Şirket, bazıları iştirakler ve bazıları Şirket veya iştirakleri adına üçüncü taraflarca işletilen, farklı ülkelerde veri tabanları bulunan çok uluslu bir bağlı şirketler grubunun parçasıdır.

Gizliliğinizi korumak bizim için önemlidir. İş yaptığımız kişiler, web sitelerimizin ziyaretçileri ve kullanıcıları veya başka şekillerde bize bilgi sunan herkesin tüm Kişisel Verilerini korumayı taahhüt ederiz. Kişisel Veri, hayatta olan tanımlanmış veya tanımlanabilir bir kişiyle ilgili olan, ad, adres veya e-posta adresi gibi doğrudan veya internet protokolü (IP) adresi, telefon numarası, yaş aralığı gibi dolaylı yollarla kişiyi tanımlayan bilgilerdir. Kişisel Veriler, site kullanımı izlenerek veya web sitesindeki formları doldurma gibi yollarla sizin gönüllü olarak bize sunduğunuz bilgiler aracılığıyla elde edilir.

Bu Bildirim, bu Sitede ve başka şekillerde topladığımız Kişisel Verileri ve Kişisel Olmayan Verileri, bu verileri nasıl kullandığımızı ve yönettiğimizi ve Kişisel Verilerinizle ilgili haklarınızı açıklamaktadır. Bize Kişisel Veri sunmadan veya web sitemize göz atmadan önce, bu Bildirimi eksiksiz olarak okumalı ve gizlilik uygulamalarımız konusunda rahat olduğunuzdan emin olmalısınız.

Web sitemizde başka web sitelerine bağlantılar olabileceğini unutmayın. Bu üçüncü taraf siteleri bu Bildirime tabi değildir ve ziyaret ettiğiniz tüm web sitelerinin gizlilik ve güvenlik politikalarını kontrol etmenizi öneririz. Bizler, sadece topladığımız verilerin gizliliği ve güvenliğinden sorumluyuz ve Kişisel Verilerinizle ilgili olarak üçüncü tarafların eylemleri üzerinde etkimiz yoktur.

Bu Bildirimde tanımlanan terimlerin açıklaması için lütfen aşağıdaki Sözlük bölümüne bakın.

Kimlerin Kişisel Verilerini toplarız?

Şirket, aşağıdakiler dahil, iş faaliyetleri kapsamında çeşitli kişilerden Kişisel Veri toplar:

  • Çalışanlar;
  • tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve diğer iş irtibatlarımızın temsilcileri;
  • yükleniciler;
  • web sitemizin kullanıcıları;
  • tüketiciler;
  • herhangi bir şekilde bizimle irtibata geçen kişiler;
  • iş başvurusu yapanlar.

 

Kişisel Verileri Toplama Şeklimiz

Çevrimiçi ve çevrimdışı bağlamda bize bilerek ve isteyerek açıkladığınız Kişisel Verileri alırız. Örneğin, aşağıdaki durumlarda Kişisel Verileri toplarız:

  • web sitemizi ziyaret ettiğinizde ve/veya web formlarımızdan birini doldurduğunuzda (ör. "Uzmana Sor" hizmetimizi kullandığınızda);
  • müşteri hizmetleri merkezlerimizle irtibata geçtiğinizde veya başka şekillerde bizden bilgi istediğinizde;
  • tesislerimizi ziyaret ettiğinizde;
  • bize sipariş verdiğinizde;
  • kartvizit veya başka şekillerde bize irtibat bilgilerinizi verdiğinizde;
  • anket doldurduğunuzda;
  • sosyal ağ web siteleri, üçüncü taraf uygulamaları veya benzeri teknolojilerle bizimle iletişime geçtiğinizde;
  • herhangi bir fuarda ticari standlarımızdan birini ziyaret ettiğinizde.

Ayrıca, işlettiğimiz diğer web sitelerini kullanımınızla ilgili ve alt yükleniciler gibi ilgili üçüncü taraflar gibi üçüncü taraf kaynaklardan aldığımız bilgileri de toplayabiliriz.

Toplanan Kişisel Veriler

Şirket; sizden adınız, cinsiyetiniz, iş unvanınız, fotoğrafik bilgileriniz, e-posta adresiniz, telefon numaranız, ev veya iş adresiniz ve diğer iletişim bilgileriniz, ilgi alanlarınız, sizinle yapılan iletişimler (arama veya toplantı notları dahil) ve finansal bilgiler ile ödeme bilgileri gibi Kişisel Verileri toplayabilir. Sitemizi kullandığınızda, tarayıcınız tarafından

Sitemize gönderilen belirli standart bilgileri toplarız. IP adresi, tarayıcı türü, işletim sistemi, dil, saat dilimi ayarı, erişim zamanları ve yönlendiren web sitesi adresleri gibi teknik bilgiler buna dahildir.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesindeki Amaçlar

Kişisel Verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işleriz:

  • size ürün ve hizmetler hakkında bilgi vermek ve bunlara yönelik isteklerinizi yerine getirmek;
  • sorularınızı yanıtlamak;
  • araştırma yapmak ve reklam vermek;
  • iyileştirilmiş ürünler veya ürün kullanımlarıyla ilgili sizinle irtibata geçmek;
  • size e-bülten göndermek;
  • size e-posta göndermek;
  • çevrimiçi desteğe katılmanıza veya "Uzmana Sor" hizmetlerinden yararlanmanıza olanak sağlamak;
  • hizmetlerinizde meydana gelen değişiklikleri size bildirmek ve ilginizi çekebilecek benzer ürün ve hizmetlerle ilgili size bilgi sunmak;
  • garantileri idare etmek ve yönetmek;
  • sizinle ve üçüncü taraf kişilerle iletişim kurmak;
  • promosyonlara, çekilişlere veya yarışmalara katılımınıza olanak sağlamak;
  • web sitemizi idare etmek ve ürün ile hizmetlerimizi iyileştirmeye yardımcı olmak; • web sitemizle ilgili sorunları raporlamanıza olanak sağlamak;
  • web sitemizin kullanımına ilişkin analitikleri gerçekleştirmek;
  • geçerli yasalara ve yönetmeliklere uymak;
  • sözleşme müzakeresi, sonuçlandırması ve ifası, hesapları ve kayıtları yönetmek, lisanslı içerikleri kişiselleştirmek (site Kullanım Koşullarında tanımlandığı şekilde), kurumsal sosyal sorumluluk aktivitelerini, hukuki, düzenleyici ve dahili soruşturmaları desteklemek, genel iş amaçları ve borç idaresi dahil olmak üzere işle ilgili diğer amaçlar.
  • Şirket tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi,
  • Şirket, grup şirketleri ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla işlenebilecektir.
  • Yine ayrıca sipariş süreçleri çerçevesinde, bir kişiye ait olmayan ve şirket tarafından iç istatistik amaçlı kullanılan veriler saklanır. Bunlar alışveriş sepetine yerleştirilen ürünlere ilişkin bilgilerdir (toplam sepet değeri, değer ve bireysel malların sayısı).

Belirli kişisel bilgiler sunmadan bizimle "İletişim" veya web sitesindeki destek bağlantıları veya e-posta yoluyla iletişim kuramayacağınızı unutmayın. Bizimle veya hizmet sağlayıcılarımızla iletişime geçerseniz, söz konusu oturumun veya yazışmanın kaydı tutulur.

İşe Alım

Web sitemizden veya başka yollarla iş başvurusu yaparsanız, nitelikleriniz, kariyer geçmişiniz, üçüncü taraf referanslar ve mülakat notları gibi sizin hakkınızda daha spesifik Kişisel Veriler de toplarız. Ayrıca, ilgi alanlarınız ve ilgilendiğiniz iş türleri gibi diğer bilgileri de sizden isteyebiliriz. Bir iş ilanıyla ilgili olarak bize sunduğunuz Kişisel Veriler bu Bildirim uyarınca işlenecektir.

Şirketin Kişisel Verilerinizi İşlemesindeki Yasal Dayanak

Kişisel veriler, Platform üzerinden ve elektronik ortamda toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

Geçerli veri gizliliği yasalarına uymak için, Şirketin Kişisel Verilerinizi işlemede yasal dayanağı belirlemesi gerekir. Yukarıda belirtildiği gibi, Kişisel Verilerinizi toplama ve kullanma amaçlarına uygun olarak, Şirketin Kişisel Verilerinizi işlemesine yönelik yasal dayanak genellikle aşağıdakilerden biridir:

  • onayınız;
  • sizinle veya diğer kişilerle aramızdaki sözleşmenin ifası;
  • şirketin veya üçüncü tarafların meşru iş ihtiyaçları (örneğin, müşterilere geri bildirim olanakları sunarak işimizi sürdürme ve tanıtmak gibi);
  • yasal yükümlülüklerimize uymak.

Kişisel Verilerinizi Paylaştığımız Kişiler

Şirketimiz, bazıları iştirakler ve bazıları Şirket veya iştirakleri adına üçüncü taraflarca işletilen, farklı ülkelerde veritabanları bulunan çok uluslu bir bağlı şirketler grubunun parçasıdır. Verilerinizi, potansiyel olarak ülkenizde kişisel bilgileriniz için sunulan koruma düzeyiyle karşılaştırıldığında yeterli düzeyde koruma gerektirmeyen ülkeler dahil, ikamet ettiğiniz ülke dışındaki bir veya daha fazla veri tabanına aktarabiliriz. Ancak, Şirket ve iştirakleri, Kişisel Verilerin elde tutulması ve transferinde koruma sağlamak için geçerli yasaların gerektirdiği şekilde kontroller belirlemiştir. Aşağıda Kişisel Verilerinizin nasıl ve neden paylaşılacağına dair örnekler verilmiştir:

Şirket, Kişisel Verilerinizi ana şirketimiz, bağlı şirketler ve iştiraklerde işle ilgili veya yasal gerekçelerle verileri "bilmesi gereken" kişilerle paylaşabilir (Örneğin, bir faturayı işleme almak gibi idari bir işlevi gerçekleştirmek veya ilgili departman veya iştirake gönderdiğiniz bir sorguyu ele almak).

Kişisel Verilerinizi, talep ettiğiniz hizmetleri sunmak, Şirket web sitesinde gösterilen veya başka şekillerde sunulan fikri mülkiyet haklarını korumak, yasal veya diğer profesyonel konularda tavsiye almak, yasal taleplere yanıt vermek veya yasal bir yükümlülüğe uymak veya Şirketin web sitesi Kullanım Koşullarını uygulamak için yetkililer, Şirket danışmanları, BT hizmeti sağlayıcıları ve Şirket veya iştirakleri tarafından görevlendirilen üçüncü taraflara açıklayabiliriz.

Herhangi bir iş birimi veya varlığı satma, satın alma veya birleştirme halinde, Kişisel Verilerinizi, söz konusu işletme veya varlıkların potansiyel satıcısı veya alıcısı dahil, üçüncü taraflara açıklayabiliriz.

İzninizle, Kişisel Verilerinizi ilginizi çekebilecek ürünler sunan üçüncü taraflara da açıklayabiliriz. Sonrasında bu şirketler, sizinle ürün veya örnek teklifler, kişiselleştirilmiş teklif ve bilgi sunmak veya ilginizi çekebilecek ürün ve programlarla ilgili geri bildirimlerinizi almak için doğrudan irtibata geçebilir.

Şirket global olarak faaliyet gösterdiğinden ve daha önce açıklandığı gibi, bize sunduğunuz Kişisel Verileri, dünyanın herhangi bir yerindeki iştiraklerle paylaşabiliriz. Bu kuruluşların verilerinizi gizli tutması gerekir ve bu Bildirimde belirtilen amaçların dışında kullanmaları yasaktır.

Kullanıcıların yorum, gönderi, referans veya başka bilgiler paylaşmasına izin verebiliriz. Bu tür bilgileri bizimle paylaşmaya karar verirseniz, gönderdiğiniz bilgiler genel olarak halka açık olabilir. Bu alanlarda sunduğunuz bilgiler, erişimi olan diğer kişiler tarafından okunabilir, toplanabilir ve kullanılabilir.

Çalışanlarımız, Kişisel Verilerinizi içeren sistemlerimize erişmek için kişisel cihazlarınızı kullanabilir, dolayısıyla Kişisel Verileriniz örneğin hücresel veriler için çalışanlarımızla sözleşme yapan hizmet sağlayıcıları aracılığıyla ya da bu sağlayıcılara aktarılabilir.

Kişisel Verilerinizi, devlet veya düzenleme kuruluşu taleplerine yanıt vermek de dahil olmak üzere, mahkeme emri, yasa veya hukuki sürece uymak amacıyla da paylaşmamız gerekebilir. Size veya üçüncü bir şahsa karşı, ödeme yapılmaması, aramızdaki bir anlaşmanın ihlali dahil olmak üzere, Şirketin haklarını belirlemek, iletmek veya bu hakları kullanmak için bir dava açmak için açıklamanın gerekli olduğuna dair gerekçemiz varsa, açıklama gerekli olabilir. Kişisel Verilerinizi, Şirketin, müşterilerimizin veya diğerlerinin güvenliğini korumak veya haklarımız veya mülklerimiz veya diğer İşleyiciler veya bu tür aktivitelerden zarar görebilecek diğer kişilerin hakları veya mülklerine zararı veya müdahaleyi önlemek için paylaşabiliriz.

Şirket, Veri Sahibi’ne ait kişisel verileri ve bu kişisel verileri kullanılarak elde ettiği yeni verileri, işbu Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçların gerçekleştirilebilmesi için Şirketin hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilere, söz konusu hizmetlerin temini amacıyla sınırlı olmak üzere aktarılabilecektir. Şirket, Online mağazadaki siparişin bir parçası olarak toplanan kişisel veriler (sözleşme verileri), siparişlerinizin veya sorularınızın ele alınması, Veri Sahibi deneyiminin geliştirilmesi (iyileştirme ve kişiselleştirme dâhil), Veri Sahibi’nin güvenliğini sağlamak, hileli ya da izinsiz kullanımları tespit etmek, operasyonel değerlendirme araştırılması, Platform hizmetlerine ilişkin hataların giderilmesi, siparişlerin teslimi için görevlendirilen nakliye şirketi ve benzeri gibi işin yürütülmesi için hizmet veren üçüncü şahıslara hizmetin temini amacıyla bilgi aktarımı ve işbu Gizlilik Politikası’nda yer alan amaçlardan herhangi birisini gerçekleştirebilmek için SMS gönderimi yapanlar da dahil olmak üzere dış kaynak hizmet sağlayıcıları, barındırma hizmet sağlayıcıları (hosting servisleri), hukuk büroları, araştırma şirketleri, çağrı merkezleri gibi üçüncü kişiler ile paylaşabilecektir.

Kişisel veriler, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde tremco illbruck Group GmbH ve tremco illbruck Dış Ticaret A.Ş., grup şirketleri, yetkilileri, hissedarları, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile kanunen yetkili özel kurumlar ile paylaşılabilecek, bu amaçlarla sınırlı olarak Kanun m.9’da işaret edilen usul esaslar ile Kişisel Verileri Koruma Kurulu kararları çerçevesinde aktarılabilecektir

Kişisel Veri Transferlerine ilişkin Hususlar

Bu Bildirim altında Şirketin Kişisel Verilerinizi açıkladığı kişiler sizin ülkeniz dışında bir ülkede bulunabilir ve söz konusu ülkenin veri koruma düzeyi gereklilikleri kendi ülkenizdekinden daha az olabilir. Bu Bildirimi kabul ederek, Kişisel Verilerinizin kendi ülkeniz dışına da aktarılmasına izin vermiş olursunuz.

Yukarıda belirtildiği gibi, Kişisel Verileri sınır ötesi aktardığımız durumlarda, Kişisel Verilerinizi korumak için yeterli önlemlerin bulunmasını ve verilerin bu Bildirime göre ele alınmasını sağlamak için yasal olarak gerekli adımları atarız. EEA veya Birleşik Krallıkta iseniz, aşağıda verilen e-posta adresini kullanarak, bu şartlar altında Kişisel Verileriniz ve gizlilik haklarınızı korumak için belirlediğimiz önlemlerin kopyasını isteyebilirsiniz.

Güvenlik

Şirket, Kişisel Verilerin kazara veya yasadışı imhasını, kazara kaybını ve yetkisiz erişimini, imhasını, kötüye kullanımını, değiştirilmesini veya ifşasını önlemek için makul teknik ve organizasyonel güvenlik önlemlerini alır.

Kayıt Tutma

Kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklarız. Bu süre, bizimle etkileşimlerinize bağlı olarak değişir. Örneğin, bizden bir alışveriş yaptığınızda, alışverişinizin kaydını fatura, vergi ve garanti için gerekli olduğu sürece saklarız. Ayrıca, kendimizi herhangi bir yasal iddiaya karşı korumak için sizinle yaptığımız yazışmaların kaydını da tutarız (örneğin, bir ürün hakkında şikayette bulunduğunuzda). Bilgilerinizi saklamamız gereken süre sona erdiğinde, bilgilerinizi sileriz. Pazarlama iletişimlerimizden çıkmayı tercih ederseniz, gelecekte size pazarlama e-postaları göndermediğimizden emin olmak için e-posta adresinizin kaydını tutmaya devam ederiz.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları

Kanun’un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir. Söz konusu hakların kullanımına ilişkin talepler, kişisel veri sahipleri tarafından www.tremco-illbruck.com adresinde yer alan 6698 sayılı Kanun Kapsamında Yazılı talep üzerine, şirketin künye veya iletişim sayfasındaki iletişim bilgileri kullanılarak iletilebilecektir. Şirket, söz konusu talepleri otuz gün içerisinde sonuçlandıracaktır. Şirketin taleplere ilişkin olarak Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen (varsa) ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

Geçerli veri koruma yasaları, kişilere kuruluşların onlar hakkında tuttuğu Kişisel Veriler hakkında haklartanımaktadır. Eğer:

  • sizinle ilgili elimizde bulunan Kişisel Verilerin kopyasını almak isterseniz;
  • Kişisel Verilerinizi düzeltmemizi, silmemizi veya işlemeyi sınırlamamızı isterseniz,

lütfen talebinizi yazılı olarak dataprotection@tremco-illbruck.com adresine gönderin.

E-posta, telefon veya posta yoluyla bizden ticari iletişimler almak istemediğinize karar verirseniz, ticari e-postaların altındaki "üyelikten çık" bağlantısına tıklayarak ve tercihlerinizi güncelleyerek veya dataprotection@tremco-illbruck.com adresinden bizimle irtibata geçerek iletişim almayı "devre dışı" bırakabilirsiniz.

Bilgilerinize Erişim ve Düzeltme

Bilgilerinizi doğru ve güncel tutmak çok önemlidir. Yanlış veya eksik bilgiler, ilgili hizmetleri size sunmamızı engelleyebilir. Lütfen kişisel bilgilerinizde yapmamızı istediğiniz değişiklikleri "iletişim formu" www.tremco-illbruck.com/tr_TR/iletisim/iletisim-formu/ adresi ile bize bildiriniz.

Çocuklar

Bu Site çocuklara yönelik değildir ve ebeveynleri veya yasal vasilerinin izni olmadan on üç (13) yaş altı çocuklara ait bilgileri İşlemeyiz. Bu tür bilgilerin toplanması, ancak kazara ve kasıtsız olarak yapılmış olabilir.

Bildirimde Değişiklik

Revize edilmiş Bildirimi web sitesinde yayınlayarak bu Bildirimi herhangi bir zamanda değiştirme veya düzenleme hakkımızı saklı tutarız. Bize bilgi vermeden veya sipariş vermeden önce Bildirimi incelemek sizin sorumluluğunuzdur.

Kişisel Olmayan Veriler ve Çerezler

Kişisel Olmayan Veriler

Kişisel Olmayan Veriler, sizin hakkınızda olan ancak tarayıcı türünüz, önceden ziyaret ettiğiniz web sitesinin URL'si, internet bağlantınız, Siteye erişmek için kullandığınız ekipman gibi doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamayan bilgilerdir. Şirket, siz Siteyi kullanırken doğrudan veya üçüncü taraflar yoluyla otomatik olarak sizden belirli Kişisel Olmayan Veri türlerini toplayabilir. Ayrıca, bir ankete verdiğiniz yanıtlar gibi gönüllü olarak sunduğunuz Kişisel Olmayan Verileri de toplayabiliriz.

Kişisel Olmayan Verileri, yukarıda açıklanmayan diğer üçüncü taraflarla da paylaşabiliriz. Bunu yaptığımız durumlarda, üçüncü tarafın verileri sizinle, bilgisayarınızla veya cihazınızla ilişkilendirmemesi için bilgileri toplu hale getirir veya kimliklerini kaldırırız. Toplu hale getirmek, verilerin herhangi bir kişiyle ilişkilendirilmemesi için çok sayıda kişiden alınan Kişisel Olmayan Verileri bir araya getirmek anlamına gelir. Kimliği kaldırmak, verileri belirli bir kişiyle ilişkilendirmek için kullanılabilecek belirli bilgi parçalarını kaldırmaya veya değiştirmeye çalışmamız anlamına gelir.

Bu bilgiler tarafınızca istenilen içeriğin doğru biçimde teslim edilebilmesi için teknik amaçların gerektirdiği bilgilerdir ve bunun toplanması internet sitelerinin kullanımının kaçınılmaz bir yönüdür.

Şirketin bu Bildirimde açıklandığı şekilde sizden topladığı Kişisel Verilerin haricinde, web sitesine aktardığınız, yüklediğiniz veya yayınladığınız veya Şirkete e-posta ile gönderdiğiniz materyaller, bilgiler veya diğer iletişimler ("İletişimler") gizli ve özel olmayan bilgi sayılacaktır. Şirketin İletişimlerin gizliliğini koruma veya İletişimleri ifşa etmekten kaçınma sorumluluğu bulunmamaktadır. Şirket, İletişimler ve bunların içerdiği tüm veriler, görseller, sesler, testler, ürün fikirleri, öneriler veya geliştirmeler ve dahil olan diğer her türlü içerikle ilgili bir yükümlülük taşımadığı gibi, herhangi bir ticari veya ticari olmayan amaçla bunları kopyalama, açıklama, dağıtma, dahil etme veya başka şekillerde kullanma konusunda serbesttir.

Çerezler

Genel olarak, Siteyi Şirkete kim olduğunuzu bildirmeden veya kişisel bilgilerinizi açıklamadan ziyaret edebilirsiniz. Ancak, Şirket ve Şirket için veya adına hizmet sunan şirketler, ziyaretiniz sonucunda elde edilebilen kişisel olmayan bilgileri toplamak için çerezler ve web işaretçileri (1x1 pikseller) gibi çeşitli teknolojiler kullanabilir. Sitemizde çerezlerin kullanılması konusunda sizden açık olarak izin istenecektir. Çerezler, genel kullanım ve hacimle ilgili istatistiksel verileri toplamak için kullanılır. Tarayıcınızda çerezlerin kullanımını kontrol edebilirsiniz (daha fazla bilgi için www.aboutcookies.org adresini ziyaret edin); ancak çerezleri reddederseniz, siteyi kısmen veya tamamen kullanamayabilirsiniz. Her durumda, topladığımız veriler sizin onayınız olmadan üçüncü şahıslarla paylaşılamaz.

Çerezlerin yanı sıra, trendleri analiz etmek, siteyi yönetmek, sitedeki hareketleri izlemek ve genel olarak kullanıcı tabanımız hakkında demografik bilgiler toplamak için Google Analytics kullanırız. Tüm web sitelerinde Google Analytics tarafından izlenmeyi devre dışı bırakmak için tools.google.com/dlpage/gaoptout adresini ziyaret edin. Bunlar, raporlama, içerik sunumunu planlama ve optimize etme amacıyla ve elbette yasaların gerektirdiği durumlarda reklam kampanyalarımızdan elde edilen kişisel olmayan verileri kullanabilir ve açıklayabilirler. Şirket, trendler, ürünler, güvenlik/gizlilik modelleri ve araştırmayla ilgili toplu bilgileri geliştirme, kullanma ve üçüncü taraflara sunma (ücretli veya ücretsiz olarak), dahili kayıt tutma ve raporlama, öğrenim, performans ve Sitenin herhangi bir bölümüyle ilgili diğer istatistiksel bilgileri ölçme ve raporlama dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, Site yoluyla elde edilen tüm bilgileri yasal amaçlarla kullanabilir. Ancak Şirket, toplu verileri, bilginin herhangi bir kullanıcıyla ilişkilendirilmesine izin verecek şekilde raporlamayacaktır.

Sitemiz, Facebook veya Twitter düğmeleri ve paylaş düğmesi gibi parçacıklar, vb. sosyal medya veya potansiyel kullanıcı oluşturma özelliklerini de içerebilir. Bu özellikler, IP adresinizi, sitemizde hangi sayfayı ziyaret ettiğinize dair bilgileri toplayabilir ve işlevin doğru çalışması için çerez yerleştirebilir. Sosyal medya ve potansiyel kullanıcı oluşturma özellikleri ve parçacıklar üçüncü taraflarda barındırılabilir. Bu özellik ve parçacıklarla etkileşiminiz, bunları sağlayan şirketin gizlilik politikasına tabidir.

Sosyal Medya Özellikleri

Sitemiz, Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube düğmeleri ve paylaş düğmesi gibi parçacıklar, vb. sosyal medya veya potansiyel kullanıcı oluşturma özelliklerini de içerebilir. İnternet sitemizde bu gibi eklentileri içeren bir sayfayı ziyaret ederseniz, başlangıçta bunlar etkisizdir. Belirtilen tuşu tıklamadığınız sürece eklentiler etkili hale gelemezler. Bu özellikler, IP adresinizi, sitemizde hangi sayfayı ziyaret ettiğinize dair bilgileri toplayabilir ve işlevin doğru çalışması için çerez yerleştirebilir. Sosyal medya ve potansiyel kullanıcı oluşturma özellikleri ve parçacıklar üçüncü taraflarda barındırılabilir. Bu özellik ve parçacıklarla etkileşiminiz, bunları sağlayan şirketin veri politikasına ve gizlilik politikasına tabidir .Lütfen ilgili sirketin veri koruma bildirimine bakınız.

Sorular ve Şikayetler

Şirketin Kişisel Verilerinizi kullanma şekliyle ilgili bir endişeniz veya şikayetiniz varsa, ilk adım olarak, dataprotection@tremco-illbruck.com adresinden yazılı olarak Şirkete bildirmelisiniz.

Endişenizin veya şikayetinizin Şirket tarafından ele alınması sizi memnun etmezse, konuyu ulusal Veri Koruma Kurumunuza iletebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: Mayıs 2018

Sözlük

Veri Kontrolörü: Veri işlemenin amaçlarını ve yöntemlerini belirleyen taraf.

Veri Koruma Kurumu: Şirketin ve/veya iştirakin bulunduğu yargı yetkisi alanında gizlilik veya veri koruma konularından sorumlu ilgili denetleme kurumu;

Avrupa Ekonomik Alanı (EEA):  EEA, tüm Avrupa Birliği üye devletlerini, İzlanda, Lichtenstein ve Norveç'i içerir. Kişisel Veriler Tanımlanmış veya tanımlanabilir bir kişiyle ilgili bilgi (Şirket çalışanları, yükleniciler, başvuru sahipleri, sağlayıcı ve tedarikçi çalışanları, yükleniciler, müşteriler, ürünlerimizi kullanan hastalar ve web sitemizi veya hizmet merkezlerimizi kullanan kişiler hakkındaki veriler). Ad, adres, e-posta adresi, iş başvurusu, kullanıcı hesap bilgileri ve yazışmaları içerir. Kişisel Veri, ilgili bilgilerin kişiyle ilişkilendirilebildiği durumlarda web göz atma bilgileri (ör. belirli bir çerezle ilişkili veriler) ve IP adreslerini de içerebilir.

İşleme:  Kişisel Verilerle ilgili her türlü işlemi yapma; toplama, saklama, erişim sağlama, diğer verilerle birleştirme, üçüncü taraflarla paylaşma ve hatta silme buna dahildir.

Son güncelleme tarihi Mayıs 2018