We are becoming CPG Europe.
Explore our brands
Tetting, liming og beleggløsninger av høy kvalitet til:

Vinduer og dører, fasader, interiør og eksteriør

Tetningsløsninger til gulvbelegg, vanntetting, isoleringsglass og strukturglass

Passivt brannvern

Skreddersydde løsninger til produksjonsindustrien

Perfekt tetting og liming er avgjørende for bygningens generelle funksjon og energieffektivitet. illbruck har satt standarden for dette i mer enn 60 år. Uavhengig om det er et stort byggeprosjekt eller et mindre oppussingsprosjekt, så tilbyr illbruck et omfattende utvalg av raske og enkle produkter - for perfekte resultater.

Det stilles stadig strengere krav til bygg – både teknisk, juridisk og med tanke på bærekraft. Med nitti års med erfaring, tilbyr TREMCO produkter som er testet under ekstreme miljøforhold - for bygninger som er laget for å vare.

Nullifire er i forkant innen smart, passivt brannvern. Vi er spesialister med et tydelig fokus – å beskytte mennesker og bygninger mot brann. I over 40 år har Nullifire vært markedsleder innen brannvernløsninger.

PACTAN-produkter tilbyr løsninger til produksjonsindustrien og leverandører av produktsystemer. På disse områdene fokuserer vi på utvikling av skreddersydde løsninger til liming, tetting og isolasjon. PACTAN-produkter brukes innen transport, vinduer og fasadesystemer, husholdningsapparater og bilindustrien.