Vi blir CPG Europe - med et bredere spekter av produkter og merker tilbyr vi flere løsninger.
Utforsk merkevarene våre

Tremco illbruck blir Construction Products Group Europe

Tremco illbruck blir Construction Products Group Europe

CPG Construction Products Group Europe lanserer ny identitet. Det nye paraplyvaremerket samler mange sterke produktvaremerker. Med sammenslåingen i 2019 har de skapt et markedsledende tilbud som forenkler byggingen fra gulv til tak.

CPG Europe er en divisjon av RPM International Inc. Divisjonen er en ny paraply for flere velkjente europeiske varemerker for byggprodukter, som illbruck, Flowcrete, Nullifire, Tremco, Vandex og Dryvit.

Over hele kontinentet produserer CPG Europe byggmaterialer med høy ytelse for å møte de komplekse kravene i dagens byggebransje. Varemerkene i CPG Europe dekker en rekke konstruksjonsbehov, alt fra tetting, liming og isolering til gulv, brannbeskyttelse, vanntetting og takløsninger.

Melissa Schoger, president i CPG Europe sier: «Det er med glede vi kunngjør at vi har stiftet en ny familie av varemerker, som alle har fusjonert for første gang. Når vi nå slår sammen slike eksepsjonelle team, produkter og tjenester, betyr det at vi kan utnytte den kollektive ekspertisen, kompetansen og innovasjonene for å tilby byggebransjen en unik kombinasjon av produkter og tjenester.»

Med over 1400 ansatte over hele Europa og et bredt spekter av markedsledende produkter med høy ytelse er CPG Europe godt posisjonert for å tilby byggkjemiske løsninger til å betjene det europeiske byggmarkedet.

Jonathan Hartmann, administrerende direktør for salg og markedsføring i CPG Europe: «Våre produktspesialiteter betyr at hvert varemerke er en ekspert på sitt felt og kan gi råd og støtte basert på tiår med erfaring og moderne forskning.»

«CPG Europes unike kombinasjon av varemerker betyr at vi er godt posisjonert til å tilby markedet et partnerskap der vi kjenner våre kompetanseområder bedre enn noen andre, samtidig som vi er store nok til å tilby mer komplekse byggløsninger og levere dem i europeisk skala.»

For kunder som allerede har et forhold til, og kjøper fra de enkelte produktvaremerkene, er det «business as usual». Kontaktpersoner og veien til markedet forblir den samme.

På det norske markedet betyr endringen at Flowcrete Norway AS skifter navn til Tremco CPG Norway AS. Etter endringen tilbyr vi også varemerkene Nullifire, illbruck, Tremco og Dryvit   Den juridiske navneendringen er planlagt å være klar 1. juni 2020.