Ontdek onze merken

Oplossingen voor huishoudelijke apparaten

Of het nu gaat om ovens, vaatwassers, stoomkokers, koffiemachines, kookplaten of wasmachines, de eisen voor strakke afsluiting, temperatuurbestendigheid, geluidsemissie en duurzaamheid zijn voor al deze huishoudelijke apparaten in de afgelopen jaren dramatisch gestegen. tremco illbruck voorziet al ruim 35 jaar in deze behoeften. Met onze innovatieve PACTAN-systemen bieden we duurzame afdichtingsoplossingen die geschikt zijn voor een veelzijdig aanbod aan toepassingsspecifieke omstandigheden. Aangezien onze productietechnologie een breed scala bestrijkt, kunnen wij een systeem aanbieden dat is toegespitst op de individuele productieprocessen.

Neem contact op! Wij vinden de juiste oplossing voor uw behoeften.

Neem contact met ons op!

PACTAN-systemen voor uitdagingen bij huishoudelijke apparaten

PACTAN-systemen zijn ontwikkeld om het hoofd te bieden aan uitdagingen die door huishoudelijke apparaten worden opgeworpen:

  • Ze omvatten verschillende productietechnologieën zoals silicone, hybrids, afdichtingstapes en -coatings, voor uiteenlopende productievereisten en productontwerpen.
  • Uitgebreide selectie aan 1- of 2-componentlijmen en afdichtingen gebaseerd op silicone of hybrids.
  • Door de FDA gecontroleerde lijmen en afdichtingsproducten geschikt voor direct contact met levensmiddelen.
  • Hoge temperatuurbestendigheid en flexibiliteit
  • Duurzaam en zelfnivellerend
  • Afdichtingssnelheden aangepast aan de toepassing
  • PACTAN-schuimen voor directe toepassing van afdichtingsmiddelen die extreem stabiel zijn bij blootstelling aan warmte
  • Wereldwijd verkoopnetwerk maakt lokale distributie eenvoudiger

Onze intelligente productoplossingen worden afgerond door de uitgebreide technische dienstverlening. Onze producten worden in ons Europees netwerk van kenniscentra geproduceerd. De PACTAN-oplossingen openen de deur voor nieuwe mogelijkheden op het gebied van de designontwikkeling van huishoudelijke apparaten.