Explore our brands

Käyttöehdot

Käyttöehdot

tremco illbruck Group GmbH ("YHTIÖ") ylläpitää tätä verkkosivustoa URL-osoitteella www.tremco-illbruck.com sekä tähän liittyviä verkkosivustoja, sisältöä ja muuta materiaalia (kollektiivisesti "sivusto") tarjotakseen sinulle tietoa YHTIÖSTÄ, sen liiketoiminnasta ja toiminnoista tuotteiden tarjoamiseksi. Tälle sivustolle pääsysi ja sivuston käyttösi noudattavat näitä Käyttöehtoja, Tietosuojaselostettamme ja muita sovellettavia Tietosuojaselosteen URL-osoitteessa ilmoitettuja lakeja. Vieraillessasi Sivustolla hyväksyt nämä Käyttöehdot ja Tietosuojaselosteemme ilman rajoituksia tai varauksia. Suosittelemme ajoittain tarkistamaan Käyttöehtojen ja Tietosuojaselosteen uusimman version, sillä ne saattavat muuttua koska tahansa ja saattavat vaikuttaa Sivuston käyttösi ehtoihin. Kaikki muutokset astuvat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen jälkeen ja ne koskevat julkaisun jälkeen tapahtuvaa Sivustolla vierailua ja käyttöä. Jos jatkat tämän sivun käyttämistä muutosten jälkeen, muutoksia pidetään hyväksyttyinä. Kaikki uudet parannukset tai Sivustoa parantavat ominaisuudet noudattavat näitä Käyttöehtoja sekä Tietosuojaselostetta.

1. Yleistä
Sinulla on lupa selata Sivustoa, vierailla Yhtiön säännöllisessä verkkouutiskirjeessä ja teknisissä kirjastoissa, katsella tuoteluetteloa/-luetteloita, esittää kysymyksiä, osallistua kilpailuihin, kampanjoihin, kyselyihin ja muihin palveluihin sekä katsella muuta Sivustolla olevaa tietoa. Tämä ja kaikki muut Yhtiön Sivustolla tarjoamat materiaalit ovat vastedes "Lisensoitua sisältöä". Voit tarkastella ja tulostaa osia Lisensoidusta sisällöstä omaan sisäiseen käyttöösi. Lisensoidun sisällön jälleenmyynti, jakelu tai käyttö muuhun kuin näissä Käyttöehdoissa ja Tietosuojaselosteessa mainittuun tarkoitukseen on kielletty. Lisensoidun sisällön muu käyttö ilman YHTIÖLTÄ etukäteen hankittua kirjallista lupaa on nimenomaisesti kielletty.

2. Tuotetiedot YHTIÖ pyrkii kaupallisesti kohtuullisin toimin tarjoamaan yksityiskohtaista tietoa. Kuitenkin toimialat ja lainkäyttöalueet, joilla YHTIÖ toimii, sekä näillä toimialoilla ja lainkäyttöalueilla sovellettavat lait ja säädökset muuttuvat jatkuvasti. Näin ollen on mahdollista, että sivuston sisältämä tieto ei ole ajantasaista tai tarkkaa. Koska monet tekijät vaikuttavat tietyn tuotteen ostopäätökseen ja koska olosuhteet ja tarpeet saattavat vaihdella, Lisensoitu sisältö on tarkoitettu vain havainnollistamistarkoituksiin. Yhtiö ei voi taata eikä takaa, että valitsemasi tuote on oikea, räätälöity sinun erityistarpeisiisi tai vaatimuksiisi tai että viittaukset, säädökset tai muu tarjottu tieto on kattavaa, paikkansapitävää tai ajantasaista erityistarpeitasi ajatellen (katso varauksemme takuisiin liittyen luvusta 10 jäljempänä). YHTIÖ voi hylätä tai peruuttaa tuotteita virheellisten hintojen tai virheellisten mainonnan ehtojen vuoksi. Kaikki sivuston kautta toteutetut alennusmyynnit noudattavat myynnin yleisehtoja tai YHTIÖN ehtoja.

3. Käyttäjän käyttäytyminen Säädytön tai loukkaava kieli, häirintä, uhkailu tai kaikenlainen väärinkäyttö tällä sivustolla, mukaan lukien viestintä sähköpostitse, postitse tai muilla tavoin, on kielletty. Esiintyminen jonkun toisen henkilöllisyydellä tai esiintyminen väärässä suhteessa YHTIÖÖN tai kehenkään muuhun on kielletty. Sinulla ei ole lupaa ladata, lähettää tai muulla tavoin julkaista Sivustolla materiaalia, joka on halventavaa, mautonta, säädytöntä, uhkaavaa, loukkaavaa, päällekäyvää, vihamielistä, rasistista tai etnisesti arveluttavaa jonkun toisen henkilön yksityisyydensuojan tai yleisten oikeuksien näkökulmasta tai mitään sellaista, jota voitaisiin pitää loukkauksena tai lain tai toisen henkilön oikeuksien rikkomuksena tai muuten vastuuseen johtavana. Suostut olemaan väärentämättä otsikkoja tai muuten käsittelemättä tunnisteita salataksesi lähetetyn materiaalin alkuperää, julkaisematta mitään tekijänoikeuksien alaista tai luottamuksellista tietoa tai patentteja, tavaramerkkejä, liikesalaisuuksia, tekijänoikeuksia tai muita toisten omistamia tekijänoikeuksia ("oikeuksia") vahingon aiheuttamiseksi. Sinulla ei ole lupaa ladata Sivustolle kaupallista materiaalia, käyttää Sivustoa kampanjointiin tai mainostaa tai kampanjoida muita. Kaikki yritykset häiritä tai vahingoittaa Sivustoa, sen palvelimia, verkostoja, ohjelmistoa, laitteita tai linkitettyä tietokantaa, tapahtuupa se haitallisen koodin tai tiedostojen avulla tai muulla tavoin, tai yritykset purkaa, suunnitella käänteisesti tai hajottaa ohjelmistoa, ohittaa turvaominaisuudet, kuten salasanat, tai toiminta, joka vaikuttaa tämän sivuston, käyttäjien tai muiden vierailijoiden yksityisyyteen tai turvallisuuteen on nimenomaisesti kielletty. Olet vastuussa viestinnästäsi ja muusta toiminnastasi Sivustolla. YHTIÖ ei ole missään tapauksessa vastuussa mistään sinun tai muiden viestinnästä Sivustolla tai Sivuston käytöstä tai mistään Lisensoidusta sisällöstä, mukaan lukien virheet tai puutokset Lisensoidussa sisällössä näihin kuitenkaan rajoittumatta, tai mistään vahingoista, jotka johtuvat Lisensoidun sisällön käytöstä sivustolla.

4. Vapautus Hyväksyt vapauttavasi vastuusta YHTIÖN toimihenkilöt, johtajat, toimittajat, palveluntarjoajat, osakkaat ja muut kumppanit, edustajat ja työntekijät kaikkien vaatimusten, vahingonkorvausten, maksujen ja muiden kulujen osalta, mukaan lukien kohtuulliset lakimiespalkkiot ja muiden asiantuntijoiden palkkiot, joita saattaa aiheutua liittyen (i) kaikkeen toimintaasi Sivustolla, (ii) Sivuston käyttöösi, (iii) yhteyteesi sivuun, (iv) näiden Käyttöehtojen rikkomukseesi tai jos (v) olet rikkonut joitakin muita oikeuksia. Mikäli olet antanut väärää, virheellistä, vilpillistä tai vanhentunutta verotietoa tai muuta tietoa, hyväksyt vapauttavasi YHTIÖN kaikista vastuista, vahingonkorvauksista, menetyksistä tai kuluista (mukaan lukien kohtuulliset lakimiespalkkiot ja muiden asiantuntijoiden palkkiot) ja korvaavasi kaikki menetykset tai vahingot, joita aiheutuu, mukaan lukien menetetyt tuotot, verot, sakot tai sanktiot, korot, maksut, kustannukset ja kaikenlaiset kulut näihin kuitenkaan rajoittumatta, joita saattaa aiheutua kolmannen osapuolen puolesta tai kolmanteen osapuoleen liittyen antamiesi tietojen pohjalta tai koska sivuston käyttösi on antanut aihetta epäillä tai on aiheuttanut vaatimuksia, syytteitä, toimintaa tai oikeudenkäsittelyjä YHTIÖTÄ vastaan.

5. Muutokset Sivustoon YHTIÖ pidättää oikeuden muuttaa Lisensoitua sisältöä, Sivuston kautta tarjottuja tai irtisanottuja palveluita ajoittain tai Sivuston tarkoituksen puitteissa. Lisäksi YHTIÖ pidättää oikeuden milloin tahansa ja ajoittain muokata näitä Käyttöehtoja, Tietosuojaselostetta ja Sivustoa ja/tai keskeyttää tai lopettaa Sivuston (tai osan siitä) ilmoittaen tai ilmoittamatta asiasta. On sinun vastuullasi tarkistaa nämä Käyttöehdot ja Tietosuojaseloste säännöllisesti. Hyväksyt, että YHTIÖ ei ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille mistään tällaisesta toiminnasta.

6. Irtisanominen YHTIÖ voi omasta harkinnastaan keskeyttää tai irtisanoa sinun pääsysi Sivustolle tai Sivuston käyttösi mistä tahansa syystä, mutta erityisesti, mikäli YHTIÖ uskoo sinun rikkoneen tai kieltäneen näiden Käyttöehtojen sanamuodon tai merkityksen. Lisäksi YHTIÖ voi milloin tahansa omasta harkinnastaan lopettaa Sivuston tai sen osan ylläpitämisen ilmoittaen tai ilmoittamatta asiasta tai poistaa tai hylätä käyttäjän huomautuksia syystä tai ilman syytä omasta harkinnastaan. Hyväksyt, että keskeytys tai irtisanominen voi tapahtua ilmoittamatta. Ymmärrät ja hyväksyt, että YHTIÖ voi keskeyttää pääsysi Sivustolle välittömästi. YHTIÖ ei ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle pääsysi tai Sivuston käyttösi keskeyttämisestä tai lopettamisesta. Rajoittamatta edellä mainittua YHTIÖLLÄ on oikeus toimia yhteistyössä lainvalvontaviranomaisten kanssa tai oikeuden päätöksen mukaan, joka edellyttää meitä paljastamaan sellaisen henkilön henkilöllisyyden tai muita tietoja sellaisesta henkilöstä, joka on lähettänyt materiaalia Sivustollemme tai Sivustomme kautta. Luovut kaikista vaatimuksista yhtiötä ja sen tytäryhtiöitä, lisenssinantajia ja palveluntarjoajia vastaan koskien toimia, jotka ovat aiheutuneet suoritettujen tutkimusten aikana tai tuloksena sekä koskien yhtiön tai lainvalvontaviranomaisten toimia, jotka ovat aiheutuneet suoritetuista tutkimuksista.

7. Linkit
Tällä sivulla voi olla linkkejä muille verkkosivustoille tai lähteisiin. Jos käytät näillä sivuilla olevia linkkejä, poistut tältä sivulta. YHTIÖ ei hallitse kyseisiä sivuja, niiden sisältöä tai lähteitä eikä kyseisten sivujen tarjoajien liiketoiminnallisia periaatteita tai käytäntöjä. YHTIÖN tietosuojaselostetta ei sovelleta linkitettyjä sivuja ylläpitävien yhtiöiden tai yksilöiden toimintaan. Näin ollen suosittelemme käyttämään harkintaa ja lukemaan kunkin vierailemasi sivuston tietosuojaselosteen saadaksesi lisätietoja yhtiöiden tiedonkeruumenetelmistä. YHTIÖ nimenomaisesti kiistää kaiken vastuun tällaisten ulkoisten sivustojen tai lähteiden sekä niiden sisällön saatavuudesta tai paikkansapitävyydestä. YHTIÖ ei kannata mitään mainoksia, tuotteita tai muuta materiaalia, jotka olisivat saatavilla näillä sivuilla tai lähteillä tai niiden kautta, eikä YHTIÖ ole niistä vastuussa. Linkkien olemassaolo sivustolla ei tarkoita linkitetyn sivuston kannattamista. Linkkien käyttö tapahtuu omalla vastuullasi. Lisäksi ymmärrät ja hyväksyt, että YHTIÖ ei takaa, suoraa tai epäsuorasti, mitään kohtuullisia tai oletettuja vahingonkorvauksia, jotka aiheutuvat tällaisista linkeistä, sivuista tai lähteistä tai niiden kautta saatavilla olevien tuotteiden, palveluiden tai materiaalien käytöstä tai niihin turvautumisesta.

8. YHTIÖN immateriaalioikeudet
Kaikki mitä näet tai luet Sivustolla, Lisensoidun sisällön kokoonpano, valikoima, järjestelmä ja rakenne mukaan lukien, on suojattu kansallisin ja kansainvälisin tekijänoikeuslaein, eikä sitä voida käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen, joka on ilmoitettu näissä Käyttöehdoissa ilman nimenomaista kirjallista lupaa YHTIÖLTÄ. Sivusto ja kaikki tarvittavat Sivuston yhteydessä käytettävät ohjelmistot ("Ohjelmisto"), Lisensoidun sisällön kokoonpano, valikoima, järjestelmä ja rakenne, kaikki kuvat, valokuvat, grafiikat, kuvitukset, tekstit ja muut tiedot sekä materiaalit, kaikki tai mikä tahansa osa tai kaikki Sivuston kautta kerätyt tiedot ja data (kaikki, jotka sisältyvät tai ovat "Lisensoitua sisältöä") ovat YHTIÖN tai sen toimittajien omaisuutta tai osaomaisuutta riippumatta sen lähteestä, tavaramerkeistä tai muista immateriaaliomaisuuden kumppaneista ja sisältävät immateriaalioikeuksien alaista tai luottamuksellista tietoa, joka on sovellettavan immateriaalioikeuden tai muiden oikeuksien alaista. Kaikki tavaramerkit, logot, kauppanimet, ulkonäkö, tuote- ja palvelumerkit, yksin tai yhdessä toistensa kanssa (kollektiivisesti "merkit"), ovat ne rekisteröityjä tai eivät, ovat YHTIÖN, sen tytär- ja sivuyhtiöiden omaisuutta, tai kolmansien osapuolten omaisuutta, joille YHTIÖ on myöntänyt oikeuden ja lisenssit tavaramerkkiensä käyttämiseen ("Kolmansien osapuolten tavaramerkit"). Et voi käyttää tai esittää kolmannen osapuolen tavaramerkkejä tai brändejä missään muodossa ilman etukäteen hankittua kirjallista lupaa YHTIÖLTÄ tai asiaankuuluvalta omistajalta. Tähän luetaan mukaan meta-tagien tai muun piilotekstin käyttö. Muut tuote- tai palvelunimet, logot, grafiikat, otsikot, painike-kuvakkeet ja komentosarjat ovat YHTIÖN tavaramerkkejä tai edustavat YHTIÖTÄ, eikä niitä saa käyttää missään muodossa muiden tuotteiden tai palveluiden yhteydessä, joita YHTIÖ ei tarjoa. Erityisesti niitä ei saa käyttää missään sellaisessa muodossa, joka todennäköisesti aiheuttaisi sekaannusta markkinoilla tai millään muulla tavalla, joka mustamaalaisi YHTIÖTÄ tai saattaisi sen huonoon valoon.

9. Osoitukset tekijänoikeuden rikkomisesta ja ilmoitusmenettely
Ilmoitukset oletetuista tekijänoikeuksien rikkomuksista tulee lähettää YHTIÖLLE. YHTIÖ kunnioittaa muiden tekijänoikeuksia ja edellyttää käyttäjiltään ja vierailijoiltaan samaa. YHTIÖ käsittelee ja tutkii oletettuja tekijänoikeuksien rikkomuksia ja ryhtyy asianmukaisiin toimiin sovellettavien immateriaalilakien mukaan. Saatuaan ilmoituksen YHTIÖ poistaa sovellettavien lakien mukaan tällaisen loukkaavan tai osaksi loukkaavan materiaalin sekä kaikki viittaukset tai linkit sellaiseen materiaaliin tai toimiin, jotka todetaan loukkaaviksi, tai estää pääsyn niihin. Jos uskot, että työtäsi on kopioitu tavalla, joka rikkoo tekijänoikeuksia, pyydämme sinua toimittamaan seuraavat tiedot:
a. sellaisen henkilön fyysinen tai elektroninen allekirjoitus, jolla on lupa toimia yksinomaisen tekijänoikeuden haltijan kanssa, jonka tekijänoikeutta on oletettavasti loukattu
b. kuvaus tekijänoikeuksin suojatusta työstä, jota oletettu rikkomus koskee
c. kuvaus siitä missä oikeuksiasi loukkaava materiaali sijaitsee sivuilla
d. osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä muita tietoja, joita YHTIÖ tarvitsee ottaakseen sinuun yhteyttä
e. lausunto sinulta, jossa todetaan sinun vilpittömin mielin uskovan, että kyseinen käyttö ei ole tekijänoikeuden omistajan, tämän edustajan tai lain sallimaa
f. Vahvistus sinulta, jossa todetaan edellä mainittujen tietojen olevan parhaan uskomuksesi mukaan paikkansapitäviä ja että sinä olet tekijänoikeuden haltija tai sinulla on lupa toimia tietyn oikeuden haltijan puolesta, jonka oikeutta on oletettavasti loukattu.

Syytökset oletetuista tekijänoikeuksien rikkomuksista tulee osoittaa:
Postitse:
tremco illbruck Group GmbH
Von-der-Wettern-Str. 27
51149 Köln Deutschland

Faksilla: +49 2203 57550 60

Sähköpostilla: info@tremco-illbruck.com (Kirjoita "Notice of Infringement" aihekenttään).

TÄRKEÄ HUOMIO: EDELLÄ MAINITUT TIEDOT LIITTYVÄT YHTIÖN MAHDOLLISEEN TEKIJÄNOIKEUKSIESI LOUKKAAMISEEN. MUIHIN PYYNTÖIHIN, KUTEN TUOTTEISIIN LIITTYVIIN KYSYMYKSIIN TAI TIEDUSTELUIHIN TAI TIETOSUOJAAN LIITTYVIIN KYSYMYKSIIN EI VASTATA TÄTÄ KAUTTA.

10. Vastuunvapautus ja vastuun rajoitukset
YHTIÖ ei anna takuita tai vakuutuksia Sivuston tai Lisensoidun sisällön paikkansapitävyydestä tai kattavuudesta. YHTIÖTÄ ei ole suunnattu alle 13-vuotiaille lapsille, ja Sivuston käyttö ei ole tarkoitettu heille. YHTIÖ ei ota yhteyttä alle 13-vuotiaisiin lapsiin myynninedistämis- tai markkinointitarkoituksissa ilman vanhempien lupaa eikä tavoittele henkilötietoja muuten kuin kohtuullisesti tarvittavissa määrin tällaiseen toimintaan osallistuakseen. Yhtiön sivustolla tai linkitetyillä sivuilla olevissa mainoksissa tai muussa materiaalissa ei kuitenkaan ole minkäänlaisia suodattimia, vaan lapset voivat nähdä sellaisia osia, jotka eivät välttämättä sovellu lapsille. Ymmärrät ja nimenomaisesti hyväksyt, että:
(a) Sivuston käyttö tapahtuu omalla riskilläsi. Sivusto tarjotaan käyttöön ilman minkäänlaisia takuita saatavuudesta. Yhtiö nimenomaisesti kieltää takuut minkäänlaisesta suorasta tai epäsuorasta, mukaan lukien jälleenmyyntikelpoisuus, sopivuus tiettyyn tarkoitukseen sekä takuut, jotka aiheutuvat nykyisestä kaupasta tai suorituskyvystä, vapautukseen vahingoista ja oikeuksien loukkaamattomuudesta sivuston käytön tai jakamisen yhteydessä, näihin kuitenkaan rajoittumatta.
(b) YHTIÖ ei anna takuita siitä, (i) että sivu vastaa vaatimuksiasi, (ii) että sivustolle pääsysi on keskeytyksetöntä, ajantasaista, turvallista, paikkansapitävää tai virheetöntä, (iii) että tuotteet ovat saatavilla, esitetty oikein (iv) tai että sivuston käytön avulla saadut tulokset ovat paikkansapitäviä tai luotettavia, (v) että kaikkien tuotteiden, sivun, tietojen tai muiden ostettujen tai muulla tavoin tältä sivustolta saatujen materiaalien laatu on laatuvaatimuksiesi mukaista, TAI (vi) että tuotteita toimitetaan oikea määrä.
(c) Materiaalin lataaminen tai muulla tavalla vastaanottaminen sivustoa käyttäessäsi tapahtuu omalla harkinnallasi, omalla riskilläsi. Olet yksin vastuussa vahingoista.
(e) YHTIÖLTÄ sivuston kautta tai hankkimalla

YHTIÖN tarjoamia tuotteita tai palveluita saamasi tiedot tai neuvot, olivatpa ne kirjallisia tai suullisia, muodostavat takuun, jota ei suoraan ilmoiteta näissä käyttöehdoissa. Nimenomaisesti ymmärrät ja hyväksyt, että YHTIÖ ei ole vastuussa mistään vahingoista, ovatpa ne suoria, epäsuoria, erityisiä, satunnaisia, seuraamuksellisia tai esimerkillisiä, mukaan lukien kuitenkaan rajoittumatta, menetetyn tuoton aiheuttamat vahingot, goodwill-arvo, käyttö, datan menetys tai muu immateriaalinen menetys (vaikka YHTIÖ olisi ollut tietoinen mahdollisuudesta kyseisiin vahinkoihin), käytön tai käyttämättömyyden yhteydessä, tietojen tarkkuudesta, esillä olevista tuotteista tai palveluista tai saatavuudesta sivulla, eikä YHTIÖ ole vastuussa mistään muustakaan sivustosi käyttöön liittyvästä asiasta. Näitä rajoituksia noudatetaan, vaikka rajoitettu vastuu epäonnistuisi olennaisessa tarkoituksessaan. Siinä määrin missä joillakin lainkäyttöalueilla ei sallita tiettyjen takuiden rajoittamista satunnaisen tai seuraamuksellisen vahingon korvaamisen yhteydessä, jotkin edellä mainituista rajoituksista eivät välttämättä koske sinua. Edellä mainitulla ei ole mitään vaikutusta mihinkään vastuuseen, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa sovellettavan lain mukaan.

11. Myöntämis-/kieltämisvaihtoehdot Sinulle voidaan lähettää ilmoituksia sähköpostitse tai postitse. Sivusto saattaa osoittaa sinulle ilmoituksia näiden Käyttöehtojen muutoksiin tai muihin asioihin liittyen, viestinnän perusnäyttö ja Sivuston viesteihin johtavat linkit mukaan lukien.

Mainokset tai muu viestintä
YHTIÖLLE tulisi lähettää kirjattuna kirjeenä osoitteeseen:
tremco illbruck Group GmbH
Von-der-Wettern-Str.
27 51149 Köln Deutschland

Jos haluat saada päivityksiä tiedoistasi tai jos et halua enää saada viestejä YHTIÖLTÄ, otathan YHTIÖÖN yhteyttä osoitteessa info(at)tremco-illbruck.com.

12. Yleistietoa
Nämä Käyttöehdot ja kaikki muut sopimukset, viitataan niihin tässä Sopimuksessa tai ei, muodostavat koko sopimuksen sinun ja YHTIÖN välille koskien toimintaasi Sivustolla ja Sivuston käyttöösi. Näin korvataan kaikki sinun ja YHTIÖN väliset aiemmat sopimukset. Nämä Käyttöehdot, sinun Sivuston käyttösi ja kaikki muut sopimukset sekä sinun ja YHTIÖN välinen suhde noudattavat Saksan lakeja riippumatta sovellettavista laeista. Yhdistyneiden kansakuntien Yleissopimusta kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista vuodelta 1980 ei sovelleta. Sinä ja YHTIÖ hyväksytte noudattavanne toimivaltaisen valtion, Kölnin liittovaltion tuomioistuimen tai Yhdistyneiden kuningaskuntien henkilökohtaista ja yksinomaista lakia. Mikäli Yhtiö ei pysty toteuttamaan jotakin näiden Käyttöehtojen oikeutta tai ehtoa, tästä ei kuitenkaan aiheudu vapautusta kyseisestä oikeudesta tai ehdosta. Mikäli toimivaltainen tuomioistuin toteaa jonkin Käyttöehtojen tai Tietosuojaselosteen ehdon pätemättömäksi, osapuolet ymmärtävät, että tuomioistuin pyrkii näkemään osapuolten tarkoituksen, jota tällä ehdolla pyrittiin esittämään, ja että muut Käyttöehtojen kohdat jäävät voimaan. Hyväksyt, että kaikki Sivuston käyttöösi, Käyttöehtoihin tai Tietosuojaselosteeseen liittyvät vaatimukset tulee tehdä, sen estämättä mitä muualla todetaan, yhden (1) vuoden kuluessa vaatimuksen/vaatimuksien päiväyksestä, tai ne vanhenevat iäksi. Käyttöehtojen kohtien otsikkoja käytetään vain lukumukavuuden vuoksi, eikä niillä ole oikeudellista tai sopimuksellista vaikutusta.

13. Rikkomukset
Ilmoitathan kaikista Käyttöehtojen tai Tietosuojaselosteen rikkomuksista osoitteeseen info(at)tremco-illbruck.com.

14. Erityisehdot koskien Yhdysvalloissa olevia käyttäjiä
YHTIÖ ylläpitää sivustollaan Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) -lain ehtoja. Lasten yksityisyydensuoja on meille tärkeää. Alle 13-vuotiaat eivät voi antaa henkilötietoja sivustollamme. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos et ole vielä 13-vuotias, pyydämme sinua olemaan käyttämättä tätä sivua tai antamatta tällä sivulla tai sivun ominaisuuksien kautta mitään tietoja itsestäsi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, käyttäjänimesi tai muu käyttämäsi nimi mukaan lukien. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet tai vastaanottaneet henkilötietoja alle 13-vuotiaalta ilman vanhemman suostumusta, poistamme kyseiset tiedot. Lapseen ja tämän nimeen ja ikään liittyvä henkilötietojen ehto on vanhempien harkinnassa. Vanhempi voi milloin tahansa pyytää tarkasteltavaksi lapsensa henkilötietoja tai sitä mitä hänen lapsensa on lähettänyt meille. Vanhempi voi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa osoitteessa info@tremco-illbruck.com. Pyydä poistamaan tiedot. Alle 18-vuotiaiden sivustolla vierailevien kannattaa lukea nämä Käyttöehdot ja Tietosuojaseloste ja kysyä neuvoa vanhemmiltaan. Kalifornian siviilioikeuslain yksityisyyttä koskeva kohta 1798.83 sallii sivuston käyttäjien, jotka ovat Kalifornian asukkaita, pyytämään tiettyjä tietoja kolmansille osapuolille henkilötietojen paljastamiseen liittyen näiden suoriin markkinointitarkoituksiin. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@tremco-illbruck.com tai postitse: tremco illbruck Group GmbH Of-the-bettors-Str. 27, 51149 Köln, Germany.